De site is tevens een bron. Een bron als tegenwicht voor de doofpot die dreigt te ontstaan. Eén van de kenmerken van internet is dat de feiten niet te verdoezelen zijn, het verleden niet te wissen. Wij hebben deze feiten nauwkeurig weergegeven. Daarom is deze site tevens een ontmaskering van hen die met mooie verhalen, en na het verstrijken van de tijd, de gebeurtenissen rondom Pim Fortuyn zullen bagatalliseren.
 
Wel willen wij de makers van diverse sites, zoals de LPF, Theo van Gogh, www.pim-fortuyn.nl, www.democrates.net, www.pim-fortuyn.pagina.nl en "pagina voor Pim" bedanken voor hun inspiratie. Af en toe hebben wij gebruik gemaakt van images en enkele teksten. Onze dank gaat tevens uit naar de redactie van het Algemeen Dagblad, voor hun AD-Tijdsdocument, waaruit wij achtergrond informatie hebben verkregen.
 
Graag zijn wij u als lezer erkentelijk voor op- en/of aanmerkingen. Wilt u deze alstublieft mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Wij spreken de wens uit dat het gedachtegoed van Fortuyn voort zal blijven leven. Pim Fortuyn, at your service!
 
Redactie PimFortuyn.com
Februari 2003
 
 

 

Artikelen van de redactie:
 
 
Herdenkingen, mede georganiseerd door PimFortuyn.com
 
 
 6mei2002